Türkçe English Δημοτική русский العربية French alkuyos@alanya.edu.tr

DUYURU/ ANNOUNCEMENT/ ОБЪЯВЛЕНИЕ

TR: ALKÜ 2023-2024 akademik yılı yabancı uyruklu öğrenci kabul süreci tamamlanmıştır. 2024-2025 akademik yılı başvuruları Ağustos ayında başlayacak olup alım şartlarıyla ilgili bilgilendirme ilerleyen tarihlerde internet sayfası üzerinden yapılacaktır. Bu süreçte, üniversitemize başvurmak isteyen adayların Mayıs ayında yapılacak olan TR-YÖS sınavına girmeleri önemle tavsiye edilir.

EN: ALKU 2023-2024 academic year foreign student admission process has been completed. Applications for the 2024-2025 academic year will start in August and information about the process will be announced on the website at a later date. In this process, candidates who want to apply to our university are strongly recommended to take the TR-YÖS exam to be held in May.

RU: Процесс приема иностранных студентов в АЛКУ на 2023-2024 учебный год завершен. Прием заявлений на 2024-2025 учебный год начнется в августе, информация о процессе будет объявлена на сайте позднее. В рамках этого процесса кандидатам, желающим поступить в наш университет, настоятельно рекомендуется сдать экзамен TR-YÖS, который состоится в мае.

06 Şubat 2024, Salı